Παρουσίαση

Εγκαταστάσεις

EΞΥΠΝΟ ΠΑΓΚΑΚΙ Η08 - SMART BENCH H08

EΞΥΠΝΟ ΠΑΓΚΑΚΙ Η08 - SMART BENCH H08
Κωδικός Προϊόντος: SMB-H08
Διαθεσιμότητα: Προπαραγγελία
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό
Σύγκριση

EΞΥΠΝΟ ΠΑΓΚΑΚΙ Η08 - SMART BENCH H08

Το έξυπνο παγκάκι είναι ένας εξοπλισμός που αποτελεί το πρώτο βήμα για μια έξυπνη πόλη.

Τα ηλιακά πάνελ συλλέγουν την ηλιακή ενέργεια, αποθηκεύοντάς τη σε μπαταρίες καθιστώντας το smart παγκάκι λειτουργικό κατά τις βραδινές ώρες ή κατά τη διάρκεια ημερών χωρίς ηλιοφάνεια.

Τα άμεσα πρακτικά οφέλη για τους πολίτες είναι η φόρτιση συσκευών με θύρα USB και με ασύρματο φορτιστή και η πρόσβαση στο internet μέσω wifi. Το παγκάκι αυτό δεν μπορεί να ζεσταθεί περισσότερο από τους 30 βαθμούς Κελσίου στην επιφάνειά του καθώς διαθέτει αυτόματο έλεγχο θερμοκρασίας με ψύκτρες ανεμιστήρες.

Προαιρετικά, το έξυπνο παγκάκι μπορεί να φέρει ενσωματωμένους περιβαλλοντικούς δέκτες που λαμβάνουν συνεχώς περιβαλλοντικά δεδομένα όπως η θερμοκρασία, η υγρασία, η πίεση του αέρα και το διοξείδιο του άνθρακα στον εκάστοτε φορέα μέσω cloud υπηρεσίας και να εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο.

Διατίθεται σε όποιο RAL χρώμα επιθυμείτε καθώς και με ψηφιακή εκτύπωση του logo σας. Η εγκατάσταση είναι εύκολη και γρήγορη. Η κατασκευή του (ειδικό γαλβανισμένο ατσάλι) του προσδίνει τεράστια αντοχή στις καιρικές συνθήκες και σε βανδαλισμούς. Ένας ετήσιος έλεγχος είναι αρκετός για τη συντήρησή του.

​Ο έξυπνος αυτός εξοπλισμός για τις σύγχρονες πόλεις δεν αποτελεί μόνο επικοινωνιακό μέσο για την προώθηση της φιλοσοφίας μιας έξυπνης πόλης και της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, αλλά μέσω των φυσικών επιφανειών για branding μπορεί να αποτελέσει κανάλι άμεσης προβολής - επικοινωνίας για όλους όσους κάνουν χρήση της πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω αυτού. Όλοι οι χρήστες θα οδηγούνται σε προκαθορισμένη ιστοσελίδα στην οποία μπορεί να υπάρχουν δυναμικά ανανεούμενα μηνύματα προβολής - επικοινωνίας (π.χ. ενημέρωση για εκδηλώσεις της πόλης) είτε αυτό προκύπτει από συνεργασία με χορηγούς.

 

 

 

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ;

Πάροδος Ιασίου, Περιστέρι Αττικής   Τ.Κ: 12136

 
X

 

 


© 2012 - 2024 streetgym.gr. All Rights Reserved. Φιλοξενία ιστοσελίδας - υποστήριξη από την WEBMAZE
X