Παρουσίαση

Εγκαταστάσεις

Calisthenics 2

Calisthenics 2
Κωδικός Προϊόντος: calnr05
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό
Σύγκριση

CALISTHENICS 2

Ενδυναμώνει τους μυς των χεριών, ποδιών, μέσης, κοιλιακών, πλάτης και στήθους. Βελτιώνει την καρδιοαναπνευστική φυσική κατάσταση. 

 

ΠΡΟΣΘΕΤΑ

Ενδυναμώνει τους μυς των χεριών, ποδιών, μέσης, κοιλιακών, πλάτης και στήθους.


 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ένας συνδυασμός πολυμορφικών οργάνων γυμναστικής Crossfit και εξοπλισμού υπαίθριας γυμναστικής. Όλα περικλείονται σε μια συμπαγής κατασκευή, που απαιτείτε ένας ελάχιστος χώρος 16 m2 (συνολικός απαιτούμενος χώρος 64 m2).

Ανάλογα την επιλογή σας προσφέρουν αρκετές διαφορετικές λειτουργίες. Κάθε επισκέπτης θα βρει για τον εαυτό του την κατάλληλη σειρά ασκήσεων, γυμνάζοντας άμεσα οποιοδήποτε μέρος του σώματος.

Νέα κέντρα εκγύμνασης
Μέχρι τώρα τα κέντρα εκγύμνασης ήταν διαθέσιμα κυρίως σε κλειστά γυμναστήρια. Αλλάζουμε την παράδοση αυτή, δίνοντας την ευκαιρία να γίνει σημείο  
συνάντησης ομαδικής γυμναστικής. Σχολεία, πάρκα, οικισμοί - δίνεται οι δυνατότητα για απαιτητική εκγύμναση, ταχύτερα σε υπαιθρίους χώρους. Και εντελώς δωρεάν! Mπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκολία και οδηγίες χρήσης του από έμπειρους εκπαιδευτές.

Ιδανικό για το σχολείο!
Είναι ιδανικό για ποικίλα μαθήματα φυσικής αγωγής στα σχολεία. Ένα απαραίτητο εργαλείο στα χέρια των δασκάλων που παρέχουν στους μαθητές αξέχαστες και μη συμβατικές δραστηριότητες. Μπορεί ταυτόχρονα να γυμνάσει ακόμη και μια δωδεκάδα ανθρώπων ταυτόχρονα. Κάνει την εκπαίδευση εύκολη στον προγραμματισμό και στη διεξαγωγή του. Το μόνο που χρειάζεται είναι χρονομέτρηση και καλές οδηγίες, και τα μαθήματα δεν θα είναι ποτέ τα ίδια!


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Στιβαρή κατασκευή
  Πολύ ανθεκτικός σχεδιασμός, υψηλής ποιότητας υλικά – καθιστά τις ασκήσεις όχι μόνο ευχάριστες, αλλά και αρκετά ασφαλείς.
   
 • Χαμηλή απαιτούμενη συντήρηση
  Τα πολυμορφικά όργανα εξασφαλίζουν απρόσκοπτη χρήση των εγκαταστάσεων.
   
 • Ο τέλειος συνδυασμός
  Εξωτερικό γυμναστήριο και εξοπλισμός γυμναστικής σε ένα μέρος! Ένας μακρύς κατάλογος πρόσθετου εξοπλισμού που μπορεί να διαμορφώσει ελεύθερα.
   
 • ·Ελκυστική σχεδίαση
  Συνδυασμός άνεσης και αισθητικής. Η πόλη σας θα αποκτήσει ένα ξεχωριστό και νέο σημείο αναφοράς.
   
 • Συμπαγής σχεδιασμός
  Καταλαμβάνει μόνο περ. 16-90 m2. Αποτελεί μία τέλεια λύση για τα σχολεία, γραφεία και συγκροτήματα κατοικιών, καταβάλλοντας πολύ μικρό χώρο.
   
 • Ελευθερία επιλογής εξοπλισμού
  Επί του παρόντος, ο κατάλογος των πολυμορφικών οργάνων μπορούν να χρησιμοποιηθούν ελεύθερα σύμφωνα με το σχεδιασμό τους και παρέχουν περισσότερα από 40 είδη. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.
   
 • Η απόλυτη απόλαυση εκγύμνασης
  Μπορείτε να γυμναστείτε και μόνο σας. Αν σας αρέσει η ομαδική γυμναστική συγκεντρώστε φίλους και κάντε ομαδική γυμναστική!
   
 • Τέλεια βοήθεια για το σχολείο
  Τα μάθημα φυσικής αγωγής δεν θα είναι ποτέ ποια τα ίδια! Μια ντουζίνα άτομα τοποθετημένα σε ένα κύκλο, γρήγορα και με ακρίβεια εκτελούν τις εντολές του προπονητή.
   
 • Ο βασιλιάς των εκδηλώσεων!
  Χάρη στο σχεδιασμό του είναι πολύ σταθερό ακόμη και όταν δεν είναι μόνιμα τοποθετημένο. Ως εκ τούτου ιδανικό για εξοικονόμηση χρόνου.
   
 • Εύκολη συναρμολόγηση
  Τα όργανα  είναι σταθερά συνδεδεμένα στο έδαφος. Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει η δυνατότητα μιας αποτελεσματικής και εύκολής προσαρμογής ή αποσυναρμολόγησης.
   
 • Μεγάλος αριθμός επιλογής χρωμάτων
  Αν και διατίθεται σε βασικά σύνολα χρωμάτων, ο αγοραστής έχει πλήρη ελευθερία επιλογής.
   
 • Ελκυστική τιμή
  Η τιμή του προϊόντος είναι πολύ ελκυστική. Η αγορά επιπλέων εξοπλισμού δεν θα μειώσει τον προϋπολογισμό και μπορεί να γίνει σταδιακά. Η τιμή των οργάνων γυμναστικής θα σας εκπλήξει θετικά.
   
 • Η τέλεια διαφήμιση
  Τα πολυμορφικά όργανα μπορούν να βοηθήσουν  να διαφημιστούν εταιρίες και οργανισμοί (χορηγοί), που θεωρούν την υγεία των πολιτών σημαντική.

   
X

 

 


© 2012 - 2019 streetgym.gr. All Rights Reserved. Φιλοξενία ιστοσελίδας - υποστήριξη από την WEBMAZE
X