Παρουσίαση

Εγκαταστάσεις

ΧΟΡΗΓΙΕΣ

 

Οφέλη χορηγίας

Η χορηγός εταιρεία η οποία επιθυμεί την παρουσία της στα εγκατεστημένα όργανα γυμναστικής ¨Street Gym¨ , επιτυγχάνει στοχευόμενη διαφήμιση με σχετικά χαμηλό κόστος για απεριόριστο χρονικό διάστημα ενισχύοντας την αναγνωσιμότητά της. Επίσης επιτυγχάνει θετικούς και άμεσους δεσμούς με την εκάστοτε τοπική αυτοδιοίκηση, συνδέει το προφίλ της  χορηγού εταιρείας με την φιλικότητα προς το περιβάλλον και παρέχει κοινωνικό έργο προβάλλοντας τον υγιεινό τρόπο ζωής μέσω της ψυχαγωγίας και της άθλησης.

 

Δυνατότητες προβολής χορηγού

Υπάρχει  δυνατότητα η χορηγός εταιρεία να προβληθεί μέσω κεντρικής πινακίδας που φέρει τα διακριτικά και το λογότυπο της εταιρείας, παρέχεται η δυνατότητα προσαρμογής των οργάνων στα χρώματα που επιθυμεί ο χορηγός και η τοποθέτηση του λογότυπου της εταιρείας στην πινακίδα οδηγιών χρήσης του κάθε οργάνου ξεχωριστά, καθώς παρέχεται και η δυνατότητα τοποθέτησης ιστού που φέρει σημαία με το λογότυπο ή η τοποθέτηση stand προβολής της εταιρείας.

 

Εκδηλώσεις προβολής

Με το πέρας των εργασιών και κατά τα εγκαίνια του έργου συνήθως πραγματοποιείται εκδήλωση με σκοπό την παράδοση του έργου στους πολίτες-δημότες. Την ημέρα εκείνη παρέχονται οι εξής  δυνατότητες:

Ευχαριστήρια αναφορά από την αρμόδια αρχή (Δήμαρχος-Αντιδήμαρχος).

Τοποθέτηση διαφημιστικής εκτύπωσης με εμφανή το λογότυπο και την επωνυμία της χορηγού εταιρείας πίσω από τον εκάστοτε ομιλητή.

Διάθεση του χώρου για δυνατότητα εκδηλώσεων marketing την συγκεκριμένη ημέρα.

Επίσης σε συνδυασμό με την τοπική αυτοδιοίκηση παρέχεται η δυνατότητα διαφημιστικής καμπάνιας στο τοπικό έντυπο μέσο (τοπική εφημερίδα-περιοδικό κ.α.) και η προβολή του χορηγού στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου.

 

 

 

   

 
Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.
X

 

 


© 2012 - 2024 streetgym.gr. All Rights Reserved. Φιλοξενία ιστοσελίδας - υποστήριξη από την WEBMAZE
X