Παρουσίαση

Εγκαταστάσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις/Απαντήσεις

Τι είναι;

Τα Street Gym υπαίθρια  όργανα γυμναστικής είναι επαγγελματικά σχεδιασμένα και με αναπτυγμένο  εξοπλισμό οργάνων  που πρόκειται να εγκατασταθούν μόνιμα σε εξωτερικούς χώρους, καθιστώντας τα δωρεάν στη χρήση  και προσιτά  σε όλους. Ο έξυπνος σχεδιασμός του το καθιστά ασφαλές για χρήση με την αντίσταση που παρέχεται από το βάρος του σώματος του χρήστη.

Που θα πρέπει να χρησιμοποιείται;

Το όργανα γυμναστικής Street Gym είναι κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα τοποθεσιών και εγκαταστάσεων, σχεδόν παντού όπου υπάρχει υπαίθριος χώρος και άτομα με ελεύθερο χρόνο διαθέσιμο.

  • Δήμους / Κοινότητες
  • Ξενοδοχεία
  • Πάρκα / πλατείες
  • Εμπορικά κέντρα
  • Χώρους αναψυχής

 

 

Ποιους αφορά;

 Τα όργανα γυμναστικής Street Gym αφορούν όλες τις ηλικίες, από έφηβους μέχρι και ενήλικες, για αρχάριους μέχρι και για επαγγελματίες αθλητές. Είναι ελκυστικά και διασκεδαστικά. Μερικές  εγκαταστάσεις έχουν αναφερθεί ως παιδικές χαρές ενηλίκων (και γιατί όχι; Γιατί τα παιδιά να έχουν την αποκλειστικότητα στο παιχνίδι;). Μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ατομικά είτε σε ζευγάρια.

 

 

Γιατί;
Για πολλούς ανθρώπους, τα πρώτα βήματα για να γίνουν αποκτήσουν φυσική κατάσταση ενεργά είναι τα δυσκολότερα. Τα υπαίθρια όργανα Street Gym μπορούν να δημιουργήσουν ένα πέρασμα σε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής για ανθρώπους όλων των  ηλικιών. Το ότι είναι δωρεάν, εύχρηστα και προσβάσημα σε όλους, αφαιρεί πολλά εμπόδια που θα μπορούσαν να αποτρέψουν τους ανθρώπους από την να κάνουν αυτό το σημαντικό πρώτο βήμα.

 

Ο εξοπλισμός ανταποκρίνεται στα μέτρα ασφαλείας;

Όλα τα όργανα ανταποκρίνονται στη πρόσφατη νομιμοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΕΝ16630 για τέτοιου είδους προϊόντα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ΔΕΝ είναι εξοπλισμός παιδικής χαράς και ορισμένα κομμάτια δεν είναι κατάλληλα για να συμπεριληφθούν σαν μέρη εγκατάστασης παιδικής χαράς.


Χρειάζεται ο εξοπλισμός ειδική επιφάνεια τοποθέτησης ;

Όχι. Ο εξοπλισμός μπορεί να εγκατασταθεί κατ’ ευθείαν στο έδαφος, αλλά ανάλογα τη τοποθεσία και το περιβάλλον κάποια είδη επίστρωσης  δύναται να χρησιμοποιηθούν  όπως  μικρό χαλίκι, άσφαλτος, τσιμέντο ή ακόμη και ελαστομερές  δάπεδο τύπου πλακιδίου.

Οι χρήστες χρειάζονται εκπαίδευση για τη χρήση των οργάνων;

Όχι. Ο εξοπλισμός είναι ειδικά σχεδιασμένος με τέτοιο τρόπο ώστε οι χρήστες να μπορούν να τα χρησιμοποιούν βάση των δυνατοτήτων τους. Κάθε όργανο έχει τις δικές τους οδηγίες χρήσης και ενδείξεις εφόσον χρειάζονται.

Πόση συντήρηση χρειάζεται ο εξοπλισμός;

Ελάχιστη. Χάρη στο απλό design και τη στιβαρή κατασκευή, η συντήρηση του εξοπλισμού διατηρείται στο ελάχιστο. Ο εξοπλισμός είναι φτιαγμένος με γαλβανισμένο χάλυβα και σκόνη επικάλυψης για την ενίσχυση ανθεκτικής προστασίας.

 

 Μπορούμε να προσκαλέσουμε χορηγούς για την εγκατάσταση αυτού του εξοπλισμού;

Ανάλογα τον τύπο του οργανισμού και το μέγεθος της εγκατάστασης, διάφοροι χορηγοί  ενδεχομένως να δείξουν το ενδιαφέρον τους.

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.
X

 

 


© 2012 - 2024 streetgym.gr. All Rights Reserved. Φιλοξενία ιστοσελίδας - υποστήριξη από την WEBMAZE
X